top of page

Human design

Ontdek je design

Denk jij dat het leven 'volledig' maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat er vanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Human design is GEEN dogmatisch systeem maar een experimenteel systeem dat je heel veel inzicht kan brengen in wie je bent,  je talenten, je levensmissie en ook je valkuilen en conditioneringen. De bedoeling is om zelf te onderzoeken wat deze diepe kennis en wijsheid voor jou kan betekenen.

Hoe werkt een reading?

Aan de hand van jouw geboortedatum en tijd analyseer ik jouw Human design chart. Een reading is altijd interactief en vanuit deze uitwisseling krijg je een helder en diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent, je bestemming, waar jouw omgeving jouw conditioneert en welke strategie voor jouw energietype werkt om jouw leven ten volle te kunnen leven!

Human design is werkelijk een uniek en krachtig systeem die heel veel  zelfkennis en transformatie kan teweegbrengen!

Bijdrage : 

75€/ 45min

100€/ 1u

140€/ 1,5u

bottom of page