top of page
Schermafbeelding 2021-09-24 om 13.41.32.png

HEALING

Volledige reiniging en (her) balanceren van je energiestroom die essentieel is voor je gezondheid, welzijn en je persoonlijke ontwikkeling

Als mens bestaan wij uit vele energielagen en vormen die door en om ons fysieke lichaam heen stromen. Deze energetische stroom is van essentieel belang voor een optimale gezondheid en persoonlijk welzijn.

Ziekten en fysieke klachten ontstaan altijd eerst in het etherische lichaam vooraleer ze zich manifesteren in ons fysieke lichaam.

Tijdens een healing worden blokkades in je energiestroom vrijgemaakt alsook vervuilde chakra's en energieën van anderen en ruimtes opgeruimd die je hinderen of niet meer dienen.

Hierdoor komt er ruimte vrij in je lichaam, je gedachten stroom en je emoties en krijg je opnieuw voeling met je talenten, verlangens, je doelen en dromen en wie je werkelijk bent op een dieper niveau. Je lichaam kan dan terug op een gezonde en natuurlijke manier functioneren.

Bij afronding krijg je nuttige tools, inzichten en eventueel oefeningen mee die je ondersteunen bij het verder integreren van de healing in je dagelijkse leven.

Prijs : 150€/2u

bottom of page