top of page

Getuigenissen

Diepgaand, bevrijdend, Mozes voelt zeer goed aan waar een blokkade zit.

Magische handen. Een aanrader!

 

Hilde 

Als je dicht bij je kern staat 

Heb je energie

Kan je helder denken

Voel je innerlijke rust

 

De wereld rond je kan die flink verstoren

Als dit gebeurt ga ik bij Mozes

 

Hij vindt de oorzaak en de rust komt terug.

 

Ondertussen slaag ik erin de rust minder te laten 

verstoren.

Ik ben dankbaar voor de Centering en zijn ruim bewustzijn.

 

Francine 

De sessie bij Mozes was een stukje thuiskomen. Een kort voorafgaand gesprek waar er onmiddellijk wederzijds begrip en (h)erkenning ontstond, gevolgd door een ontspannende behandeling. Hij voelt haarfijn aan wat er gaande is adhv het lichaam en geeft de nodige "voeding" om dit opnieuw te balanceren. Een aanrader!

 

Sarah 

Ik heb Mozes 10 jaar geleden ontmoet en het is 1 van mijn beste vrienden.

Soms zit ik helemaal vast rond bepaalde thema’s in mijn leven en ga ik langs voor een sessie.

Zijn aanwezigheid, luisterend oor en helende handen brengen me altijd dichter bij wie ik ben. Zijn sessies werken zeer diep na, ik kan het iedereen aanraden.

Mozes heeft een hart van goud!

Dimi

Bij deze beminnelijke charismatische persoon voelde ik me meteen op mijn gemak. In een rustige sfeer, ongedwongen en met heel veel respect bracht hij me geduldig dichter bij mijn diepere zelf, zodat ik me stilaan verder kon ontplooien. Mijn oprechte dank hiervoor!

 

Griet

Hoewel ik mezelf al enkele jaren verdiep in Human Design boekte ik toch een eerste reading uit nieuwsgierigheid. Ik was aangenaam verrast door de aanpak van Mozes. Hij gaf me geen samenvatting van mijn algemene design maar vertrok meteen vanuit mijn vragen waardoor we snel naar de essentie zijn gegaan. Na een uurtje heb ik al heel wat tips en tricks gekregen om meteen mee aan de slag te gaan in mijn dagelijks leven. Ik zou het zeker aanraden een lezing bij Mozes te boeken.

Maaike

Onder begeleiding van goede vriend Mozes Cosijn liet ik enkele weken geleden mijn Human design opstellen. Het gaf een verhelderend beeld over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik bepaalde keuzes wel of niet maak. Het helpt me te aanvaarden, zacht te zijn voor mezelf en mijn krachtige intuïtie ongedwongen te volgen.

Wil jij ook meer in verbinding komen met je eigen krachten?

Sven

bottom of page