top of page

Praktijk voor persoonlijke en transpersoonlijke groei

welkom bij Innerpower coaching!

Mijn praktijk is een plek voor persoonlijke  groei, meer zelfbewustzijn en dieper geluk. 

 

Ik geef individuele begeleiding en coaching aan mensen/sporters die met een levensdoel/vraag zitten of met een fysieke, mentale of  emotionele klacht komen.

De persoon wordt altijd in zijn totaliteit (fysiek, psychologisch en energetisch) benaderd en ondersteund.

Door meer zicht te krijgen op de onderliggende oorzaak van klachten en uitdagingen krijgen we meer inzicht en vat op onszelf waardoor we terug ons leven in handen kunnen nemen en vanuit meer verantwoordelijkheid en vertrouwen keuzes kunnen maken. 

De coaching, healing en begeleiding brengt je dichter bij jezelf, bij je kernkwaliteiten en talenten, en reikt ook de tools aan om de nodige stappen te kunnen zetten richting je doelen en een gelukkiger en voldaner leven.

Als we willen groeien en veranderen dan komen we ongetwijfeld obstakels en hindernissen tegen op onze weg . De bedoeling is niet deze te negeren of erin te verdrinken maar er doorheen te kunnen bewegen, ze te leren accepteren,  waardoor we veerkrachtiger en liefdevoller worden naar onszelf en onze omgeving!

Ik werk op een authentieke  en intuïtieve manier en  put mijn ervaring en kennis uit Kinesiologie, Centering, Healing, Massage en Mindfulness en mijn ervaring als topsporter.

Wees welkom!

bottom of page