top of page

Wie ben ik?

IMG-20191223-WA0000.jpg

Ik ben Mozes Cosijn (°1982) oprichter van Inner Power Coaching, een praktijk voor persoonlijke groei en zelfontplooiing. Dit zowel voor (top)sporters als mensen met andere heel uiteenlopend wensen en klachten (fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving).

Mijn weg begon als topsporter (tennis) waar ik gedurende 8 jaar op zeer intensief niveau competitie speelde en hier zowel grote hoogten als diepe dalen kende.

Na deze periode startte een totaal nieuwe hoofdstuk in mijn leven. Ik begon meer en meer geboeid te geraken in hoe ik in elkaar zat en ontdekte dat er zoveel in mij zat dat ik niet wist. 

Door verschillende intensieve opleidingen te volgen (oa.Centering en Kinesiologie), die zowel de nadruk legden op onze eigen bewustzijnsontwikkeling als het professioneel begeleiden van mensen, werd mijn drijfveer en verlangen sterker  hierin anderen te kunnen begeleiden en coachen.

Mijn werk is er op gericht om te kijken wat je wil veranderen, bereiken of loslaten en samen met jou te ontdekken wat je werkelijk tegenhoudt en nodig hebt om de volgende stap in je leven te kunnen nemen naar de beste versie van jezelf. 

Belangrijk is om te weten dat wanneer we in een moeilijke fase zitten en we het echt niet meer goed weten er altijd grote doorbraken mogelijk zijn!

Wees van harte welkom !

Cv in een notedop:

  • Trainer B coach (tennis)

  • Kinesiologie (4jaar)

  • Centeringpractitioner (4jaar)

  • Mindfulness coach 

  • Ayurvedische massage

bottom of page